2. apr, 2020

Blijf op uw kot!

En ja, het duurt nog even... Coronatijden voor elk van ons.  Rare tijden...als duivenliefhebber kun je je meestal toch wat bezighouden. De duiven zullen het ook raar vinden, alles meer op uur en tijd, wat langer op het stoeltje zitten tussen de duiven, een extra badje.  Ik ben van mening dat de duiven zich wat moeten schikken naar de dagindeling van de liefhebber, maar ...ik kan niet ontkennen dat wanneer er een stiptere routine in hun dag zit, ze er blijkbaar baat bij hebben.  Misschien is dit ook omdat je nu wat minder druk hebt... geen uitstapjes, minder naar de winkel, geen bezoekjes,  geen spaghetti'ke meer gaan eten, beetje veel meer op onszelf.

Hond Lena geniet er ook van... een fietstochtje met de fietskar, ze vind het super. En ja, de loopschoenen die komen nu ook verschillende keren per week uit het schoenenrek.

Weduwduivinnen en het zonnetje, het werkt ook bij hen op hun systeem, ze worden heviger, trainen vlotter.  Vermits er nog geen nieuws is over het duivenseizoen heb ik besloten om de duivinnen (jaarse en oude) ook te verduisteren.  Voor mij en voor hen een test, maar eens ideaal om het uit te proberen.